Nep sites en reviews?

  • Geplaatst op
  • Door Corrie
Nep sites en reviews?

Nep reviews en nepsites

Er wordt nogal veel geschreven over nep reviews. Via webwinkelkeur (daar komen mijn reviews vandaan) zijn er geen nepreviews. Alle reviews zijn eerlijk gegeven door klanten.

Ook de slechte reviews (zijn er gelukkig maar een paar) kan ik niet verwijderen. Dat geeft ook niet want niemand is perfect.

Toch is het wel goed om te kijken naar reviews voordat je iets besteld bij een site. 

Zo was er een klant en die had iets besteld bij zeeland outlet, nu dat klinkt betrouwbaar, maar mooi niet. Gelukkig stonden er genoeg slechte reviews over dit bedrijf, dus altijd eerst checken. Ook vreemd, geen telefoonnummer en geen adres, of alleen een straatnaam ergens in Nederland.

Zo kwam ik mijn eigen artikelen tegen op internet. Iemand bood mijn A-lijn shirts van Zazou aan tegen een belachelijke (weliswaar) dollarprijs. Had mijn foto's gebruikt. Natuurlijk krijg je dan niks geleverd, weg geld.

https://onlineshops.bestsale2022.ru/menu?name=Womens%20Chloting%20T-Shirts (schijnt een Russische site te zijn)

dit was het adres, ik kon wel een mail sturen, heb dat ook gedaan met de mededeling direct mijn artikelen er af te halen, heb de site ook aangemeld als malafide. Heeft volgens mij wel geholpen want mijn shirts staan niet meer op deze site.

Dus, wees alert voor je iets bestelt en zoek altijd naar reviews.

Bestel gerust en vertrouwd op www.zazou.nl

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »