Op de werkvloer bij Splendid Middelburg

  • Geplaatst op
  • Door Corrie
Op de werkvloer bij Splendid Middelburg

Op de werkvloer bij Splendid Middelburg

Hoi,

daar ben ik weer.

Nu over de winkel Splendid aan de Langeviele te Middelburg

Daar is het allemaal begonnen. Door ervaring, goed luisteren en kijken naar de klant zijn onze modellen ontstaan voor broeken, jurken en leggings. Het grote voordeel is, dat we een winkel hebben en dan de klant van dichtbij meemaken en constateren waar de knelpunten zitten. Daar spelen we op in wat betreft het ontwerpen van de kleding. (ik zeg we, want Ria, Jaqueline en Wilma die in de winkel werken, denken ook hard mee)

Modellen met een smalle schouder en op de heupen wijdvallend staan het mooist bij een wat grotere maat. De jurk Jola van Zazou is een bestseller. Verkrijgbaar met 3/4 mouw, korte mouw of mouwloos. 

En dan heb ik het nog niet eens over maat 54, ook bij bv maat 44 staat dit mooi. Jurken en A-lijn tuniek Jill met korte mouwen hebben een mouw tot op de elle boog voor de grotere maten

Een veelgehoorde opmerking "mijn buik wil ik er niet zo in uit laten komen" en dat doen de modellen nou precies niet. Ook het A-lijn shirt van Zazou kleedt mooi af.

Het A-lijn shirt heeft deelnaden, ook een naad van voren. De grotere maten vonden dat niet altijd mooi. Dus is de tuniek Jill ontstaan. Dit shirt is 12 cm langer dan het A-lijn shirt en heeft geen naad van voren. Tuniek Jill wordt nog uitgebreid. 

Het basisshirt is niet getailleerd, dwz niet strak op de buik. Door dat dit recht valt tekent het niet.

Ik heb gekozen voor een wat duurdere kwaliteit tricot de luxe viscose/elasthan. Ook iets dikkere kwaliteit waardoor de modellen soepel vallen en minder tekenen. Dus een goede prijs kwaliteit verhouding. Daardoor zit de prijs in het middensegment. Er zijn elders shirts van € 19,= te koop en van € 79,= (soms wel € 109,=). De prijs bij Zazou is vanaf € 35,= wat betreft de shirts.

De kwaliteit is de grootste concurrent, want ze blijven echt mooi, ook na vele malen wassen. Wat bedoel ik daar precies mee? Dat u langer doet met uw kleding omdat het zo mooi blijft, dus heeft u niet zo gauw een ander shirt nodig, wel zo duurzaam. De kleding is kleurecht en vormvast.

Eenmaal ZAZOU altijd ZAZOU.

Hier een mooi voorbeeld van de jurk Jola met de broek Lia. Broek Lia heeft lekker veel ruimte bij de been (oa. last van oedeem). Door de stolpplooi voor valt deze mooi recht naar beneden. Bovenaan een heerlijke band, opzij zakken. Broek Lia is er in heel veel printjes en vooral zwart. 

Door goed te luisteren en te observeren bleek deze broek soms te kort voor de grotere dames. Daarom is maat 6 en 7 (maat 58) 10 cm langer gemaakt. 

Wij luisteren, ook naar u. Suggesties, altijd welkom. 

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »